Apolitični

Božje je ime Milosrđe

Mons. Marin Barišić predstavit će prvu knjigu-intervju pape Franje “Božje je ime Milosrđe” na prvom hrvatskom predstavljanju za medije. Konferencija za medije održat će se u srijedu, 20. siječnja 2016. u Nadbiskupijskom ordinarijatu u Splitu, Poljana kneza Trpimira 7, u 11 sati (studio).
Sudjeluju:
dr. sc. mons. Marin Barišić, splitsko-makarski nadbiskup

dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum

mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Nakon što je 12. siječnja u Vatikanu javnosti predstavljena nova knjiga pape Franje “Božje je ime Milosrđe” koja je istovremeno objavljena od strane 21 izdavača u 86 zemalja, među kojima je i hrvatsko izdanje u nakladi Verbuma, 20. siječnja bit će upriličeno prvo hrvatsko predstavljanje u obliku konferencije za medije. Sudionici predstavljanja su splitsko-makarski nadbiskup dr. sc. mons. Marin Barišić te dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta, direktor i glavni urednik Verbuma.

U knjizi “Božje je ime Milosrđe”, nastaloj u razgovoru s poznatim vatikanistom Andreom Torniellijem, papa Franjo se jednostavnim i izravnim riječima obraća svakomu muškarcu i svakoj ženi na planetu te uspostavlja povjerljiv osobni dijalog, a u središtu je tema koja mu je najviše na srcu – milosrđe.
U sklopu konferencije za medije predviđena je i mogućnost postavljanja pitanja.
Radujemo se Vašem dolasku!

Više u kategoriji: Kultura
Izvor i foto: Verbum
D. Šabić, mag. nov.