Apolitični

Božićni videospot: EoT – Naš mali planet

Božićni videospot: EoT – Naš mali planet

Perspektivan alter rock metal sastav EoT predstavlja božićni videospot „Naš mali planet”. Režiju i produkciju spota potpisuje Peđa Gvozdić, a članovi EoT-a kažu: „Uz idiličnu blagdansku atmosferu i drage prijatelje koji su nam omogućili da se realizira spot, htjeli smo istaknuti ono najvažnije što je potrebno čovjeku, ne samo kroz blagdane, nego i svakodnevno.

Ponekad je samo potrebna potpora, lijepa riječ ili osmijeh na licu, a blagdani su savršena prilika za to. Biti tu jedni za druge i kada je najteže.”
„Naš mali planet” je prekrasna božićna pjesma koja predstavlja podsjetnik svima koji su zaboravili što je ponekad najbitnije u životu. Upravo zbog toga je čarolija božićnog ozračja savršen period za širenje najljepših poruka zapakiranih u svjetlucave omote i crvene vrpce. „Dosta gluposti, ponoć dolazi, zaboravi sve probleme bar jednom u godini…”. Putujte kroz pjesmu zajedno s EoT-om u čarobnije sutra.
Glazbeni producent je Marko Matijević Sekul, autor glazbe i teksta Boris Kolarić, aranžmane su napravili Marko Matijević Sekul i EoT, a dizajn naslovnice je djelo Gorana Glavača.


Album EoT-a „Defibrilacija” izlazi u siječnju, a zahvaljujući pobjedama na brojnim festivalima („Rat bendova”, „O’Rock fest”, internacionalno natjecanje Šengenfesta „Glas mladih” u Sloveniji, „Mack Production” i gitarijada „Croatia Bike Weeka”) i odličnim uvodnim singlovima („Balkanska fiskultura”, „U čemu je bit?”i „Byebye”) postao je jedan od najiščekivanijih domaćih debitantskih albuma.

Glazba koju izvodi EoT inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća, a EoT nastupa u sastavu Maja Kolarić (vokal, bas gitara), Boris Kolarić (gitara, vokal) i Goran Glavač (vokal, bubnjevi).