Apolitični

Božanstvena Runjićeva skladba Molitva za Magdalenu u novom ruhu i sjajnoj izvedbi Saše Lozara

Nakon veličanstvene pobjede u najgledanijem showu „Tvoje lice zvuči poznato” gdje je Saša utjelovio 12 potpuno fantastičnih likova: Maju Blagdan, Eltona Johna, Jelenu Rozgu, Taylor Swift, Annie Lennox, Alice Coopera, Vanillu Ice, Roda Stewarta, LeAnn Rimes, Louis Primu, Arethu Franklin i Beyonce, dokazao je da je multitalent koji se rijetko viđa. Dokazani vokalni virtuoz u svim glazbenim žanrovima uz svoj pjevački talent pokazao je i svoje neiscrpno plesačko i glumačko umijeće, te 3 mjeseca iz tjedna u tjedan uveseljavao naše domove. Kako bi se nastavila ova čarolija svestrani Saša Lozar predstavlja novi singl – „Molitva za Magdalenu” i to u novom ruhu. Nakon izvrsnih i uspješnih singlova Nitko kao mi u akustičnom pop stilu te dinamičnog i plesnog Opčinjen, Istine Laži, novi singl Molitva za Magdalenu predstavlja čisti pop zvuk u kojem je Saša pokazao sve svoje mogućnosti.
„Molitva za Magdalenu” obilježila je i same početke Sašin karijere jer je na prvim Runjićevim večerima imao čast izvesti skladbu uz klavirsku pratnju velikog mentora i glazbenika Olivera Dragojevića. Uz novi aranžman i produkciju koju potpisuje vrstan glazbenik Zvjezdan Ružić, dominira snažna, sjetna i melankolična emocija koja se fantastično stopila s prekrasnim emotivnim i toplim vokalom Saše Lozara.
Izvrsni glazbenici Quarteta Prélude svojim su gostovanjem učinili ovaj aranžman fantastičnim i oni su: Lana Adamović (prva violina), Dajana Marelja (druga violina), Martina Pustički (viola) i Oliver Đorđević (violončelo). Toplinu Quarteta dopunila je talentirana harfistica Mirjana Krišković. dok miks i mastering potpisuje Filip Vidović iz radionice Morris-studija.
Uživajte uz Sašu Lozara i njegovu verziju pjesme „Molitva za Magdalenu”.

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: Agapa, Gordana Bosak
D. Šabić, mag. nov.