Apolitični

Borba streaming servisa za domaće tržište…

Hrvatska ide ukorak s Europom pa su, osim našeg Pickboxa, k nama stigli i oni najveći servisi poput Netflixa, HBO Maxa, Disneya, Amazon Primea, a od idućeg tjedna dobivamo i SkyShowtime. Stoga smo odlučili istražiti sve prednosti i nedostatke najvećih streaming servisa.

Netflix nudi pretplatu u tri različite cjeline, a svaka od njih ima svoje prednosti. Osnovna (7,99 eura) – 1 zaslon na kojem se može gledati istovremeno, neograničeni broj filmova, serija i igara, 1 telefon, tablet na kojem je moguće preuzeti datoteku, nema sadržaja u HD ni ultra HD rezoluciji.

HBO Max nudi i mogućnost kreiranja do pet profila, a za razliku od Netflixa, njih nije briga dijelite li lozinku s nekim drugim.

Disney plus dostupan je na našem tržištu od polovice lipnja, a najveći mu je nedostatak što ništa nije prevedeno na hrvatski jezik.

SkyShowtime kod nas i u još sedam europskih zemalja stiže 14. prosinca, a kako je Večernji list prvi otkrio, sav sadržaj bit će lokaliziran na hrvatski jezik, a cijena mjesečne pretplate je 5,99 eura. Sky Showtime moći će se gledati istodobno na tri TV prijamnika putem web-stranice

Jedini domaći streaming servis Pickbox nudi najjeftiniju mjesečnu pretplatu od 29 kuna ili 3,85 eura, a nudi i polugodišnju pretplatu po cijeni od 162 kune (21,5 eura) i godišnju za 300 kuna (39,82 eura). Pickbox je poseban jer nudi najveći izbor europskih serija

Cijeli članak i više o ponudama servisa možete pročitati na: vecernji.hr

Foto: Pixabay