Apolitični

Boravak u Star Wars hotelu za 30 tisuća kuna!

U Disney Worldu u Orlandu na Floridi nudi vam se mogućnost da 2 dana i 2 noći živite u galaktičkoj krstarici i zabavljate se u svijetu Star Warsa.

Iduće godine u Disney Worldu na Floridi otvara se nova atrakcija za posjetitelje, Star Wars: Galactic Starcruiser, odnosno hotel koji je smješten u galaktičku krstaricu iz Star Warsa pod nazivom Halcyon za koju kažu da predstavlja najimerzivnije Star Wars iskustvo koje možete doživjeti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ta će vas avantura koštati 4.809 dolara ili 30.432 kune za dvije osobe, no kažu da će ono što ćete tamo doživjeti višestruko opravdati ulaganje, posebice ako ste pravi fan Star Warsa.

Jednom kada postanete gosti “hotela”, dobit ćete svoju kabinu u svemirskom brodu, imati priliku uživati u “vanzemaljskim” specijalitetima koje pripremaju vrhunski kuhari, trenirati mačevanje light saberima, zabavljati se u društvenim prostorima, učiti upravljanje letjelicama i postrojenjima te krenuti u avanturu prema svojem odabiru koja će vas doslovce ubaciti u zbivanja i prostore iz Star Wars filmova

Cijeli članak možete pročitati na: vidi.hr