Apolitični

Bogovi rapa dolaze u Hrvatsku, Cypress Hill na Sea Star Festivalu

Jedna od najvećih hip-hop grupa u povijesti, Cypress Hill, u svibnju stiže u Hrvatsku! Nastup na Sea Star Festivalu bit će ekskluzivan za kontinentalnu Europu zbog čega se u Umagu očekuje dolazak desetina tisuća fanova iz cijelog svijeta.

Nakon prošlogodišnjeg spektakla koji su složili Wu- Tang Clan, Sea Star Festival u 2020. diže ljestvicu više i dovodi hip-hop ikone koje su zauvijek promjenile tijek ovog glazbenog pravca. Kalifornijski bogovi rapa imaju svoju zvijezdu na hollywoodskom Walk of Fameu, kao i nevjerojatnih 20 milijuna albuma prodanih diljem svijeta. Oni su I prva su rap grupa koja je imala istovremeno čak dva albuma u prvih 10 na američkoj top listi, od čega jedan i na samom vrhu.

Uvijek neizostavni kao akteri popularne kulture, ova megagrupa je dobila i svoju epizodu u kultnoj seriji Simpsons, njihovi hitovi sviraju u superpopularnoj igri Grand Theft Auto te filmovima i serijama kao što su “Fast & Furious“, „The Sopranos“, „Mr. Robot“, „The Wolf of Wall Street”, “Friday” i brojni drugi.

A da će ovogodišnji Sea Star nadmašiti sve dosadašnje, pobrinut će se i druge zvijezde festivala kao što su Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, ali i ubojita regionalna hip-hop postava koju predvode Vojko V, Klinac, Kuku$, Buntai i drugi.

Četvrto izdanje Sea Star festivala održat će se 22. i 23. svibnja, uz Welcome Party 21. te Closing Party 24. svibnja 2020. Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni već od 229 kn, što je u odnosu na finalni iznos, ušteda od čak 40%.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay