Apolitični

Body Count i Ice T objavljuju novi singl uoči Zagreba

Mitski Body Count iz Los Angelesa dolaze u Zagreb na stadion Šalata u nedjelju 16. lipnja 2024., a ususret nastupu bend će objaviti prvi singl s novog albuma – pjesmu ‘Psychopath’

Nova pjesma, koju će pratiti i video spot, nosit će naziv “Psychopath”, a objava je najavljena za svibanj. Bit će to prvi uvid u novi album “Merciless” kojeg će Body Count objaviti ove godine. Jedan od najvećih bendova koji spaja hip hop i metal za to će vrijeme nastupiti kao headlineri na velikim svjetskim pozornicama, uz svirke poput onih na eufestivalima Rock am Ring i Nova Rock, a neumorni Body Count održat će stadionski nastup na zagrebačkoj Šalati.

Pioniri crossovera predvođeni jednim od najvećih rap izvođača svih vremena, velikim Ice T-jem, zagrebački povratak zakazuju nakon šest godina i mjesecima unaprijed rasprodanog koncerta u Boćarskom domu.

Ulaznice su dostupne po cijeni od 39 eura, a na dan koncerta 43 eura. Ulaznice za VIP tribine su 67 eura. Kupiti se mogu online na Eventimu i na njihovim prodajnim mjestima, dok će hard copy ulaznice biti dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Dallas Music Shopu Rijeka.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Image by Jörn from Pixabay