Apolitični

Bluzeri, dođite u Trilj!

U organizaciji Turističke zajednice grada Trilja i Grada Trilja 2. i 3. srpnja u Gradskom parku Trilj održat će se “4th Thrill Blues festival”.

Festival sa svojim programom upotpunjuje program triljskog ljeta i oplemenjuje kulturno-turističku ponudu Grada Trilja i cijele Splitsko-dalmatinske županije.

U srcu sezone, 2. srpnja 2021. Trilj postaje prijestolnica bluesa. Toga dana započinje ‘Thrill Blues Festival’, a u Cetinsku krajinu pristižu najveća imena svjetskog bluesa. Uz to što će uživati u dobroj glazbi, svi gosti koji stignu u ovaj grad na Cetini imati će što za vidjeti.

ČETIRI TISUĆE LJUDI PRIJE DVIJE GODINE

Festival je prije dvije godine pratilo 4000 ljudi, a ove godine sve će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Headliner festivala cijenjeni je američki blues-glazbenik Big Daddy Wilson.

Raduje se dolasku u Trilj, u pratnji talijanskog banda The Goosebumps Brothers, s kojim surađuje posljednjih nekoliko godina. Iz Francuske dolazi Same Shooter Plays Again, izvrstan bend koji strasno izvodi pjesme Alberta Freddyja Kinga.

Iz Slovenije stižu atraktivni The Wacky Blues Proffesorsi, a sve aktivniji 4 Hombres & Flowerty predstavljaju susjednu nam BiH – kazao nam je Boris Hrepić Hrepa, koji će ponovno nastupiti na triljskoj pozornici sa svojim bendom Sunnysiders te promovirati hvaljeni album “The Bridges”, koji je rado slušan na brojnim svjetskim radijskim postajama.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay