Apolitični

Blogeri i influenceri otkrili ljepote Kvarnera

Blogeri, influenceri i fotografi iz Njemačke, Austrije, Poljske, Italije, Velike Britanije i Švicarske su do 9. listopada, plovili i otkrivali ljepote Kvarnera i kvarnerskih otoka

U programu putovanja sudjeluje Britanac Andrea Astarita, ambasador Adobea kojeg Instagramu i Tik Toku prati milijun fanova. On će, uz fotografiranje, tijekom putovanja raditi i posebni video koji će se koristiti u daljnjoj promociji hrvatske nautičke ponude.

Tu je i profesionalni britanski fotograf Mike Will, ambasador Sony Alphe i Adobea, koji je i osnivač UK.Shootersa i World.Shootersa. Njega na Instagramu prati više od 140 tisuća fanova, a u sklopu svojih budućih foto radionica posebno će predstaviti seriju fotografija koje će kreirati tijekom putovanja.

Kvarnerskim arhipelagom plovi i Antje-Katrin Schaniel iz Švicarske koja se u svom radu specijalizirala za eno-gastronomske teme pa će joj u fokusu biti tradicionalne delicije karakteristične za Kvarner, a pripremit će i poseban prilog za švicarski magazin.

Kvarnerom plove Anastasija Polovnuka i Jo Hannes Kreikebaum iz Njemačke koji su ovom prilikom život u kamperu zamijenili životom na brodu. Oni će se usmjeriti na prirodne ljepote, a istražit će i sve mogućnosti koje naša zemlja nudi digitalnim nomadima. Svoje će dojmove podijeliti sa svojim fanovima na Instagramu i blogu Another Travelstory.  

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay