Apolitični

BK Kula Sinj nastupio na Brod Open-u

BK Kula Sinj nastupio na Brod Open-u

Protekle subote u Slavonskom brodu održao se sedmi po redu međunarodni turnir u kickboxingu na kojem je nastupilo stotinjak natjecatelja kroz 14 klubova iz Hrvatske i susjednih država (BiH, Srbije, Slovenije,Mađarske), a  gledatelji su mogli uživati u odličnim borbama od najmanjih uzrasta pa do onih najvećih.

Na turniru su nastupili i članovi iz Kickboxing kluba Kula Sinj koji su ostvarili odlične rezultate i u Sinj donijeli 10 medalja i pehar za treći najuspješniji klub, a i sam organizator turnira gosp. Tomislav Đaković se zahvalio treneru KBK Kula zbog dolaska na turnir i ujedno mu čestitao na osvojenim medaljama i odlično odrađenim borbama.

Nediljko Vukas (juniorska konkurencija)- 2.mjesto Light contact -74, 2.mjesto Light contact -79, 1.mjesto Kicklight -74, 2.mjesto Kicklight -79

Mario Majić (stariji kadet)- 2.mjesto Light Contact -63 , 2.mjesto Kicklight -63, 2.mjesto kicklight -69

Ivan Mladina (mlađi kadet)- 2.mjesto Point fighting -42 , 2. mjesto Point fighting -47

Ana Putnik (djevojčice)- 1.mjesto point fighting +32

Izuzetno dobre borbe je pružio Nediljko Vukas koji je u svakog kategoriji imao vrlo jake protivnike kao i Mario Majić koji je u borbi za treću medalju u finalu morao predati borbu zbog ozljede potkoljenice.

U Point fightingu Ivanu Mladini je falio bod da pobjedi svog protivnika u finalu, ali zato je svoju konkurenciju doslovno pomela Ana Putnik kojoj je ovo bilo prvo natjecanje u kickboxingu ali je u finalnoj borbi pobijedila sa velikih devet bodova razlike svoju protivnicu iz Našica, te tako pokazala da je ispred nje velika budućnost u ovom sportu.

Ovim su nastupom naši natjecatelji pokazali odličnu spremnost za nadolazeće turnire, koji se očekuju već za dva tjedna kada će nastupiti na prvenstvu Hrvatske koje je najveće mjerilo kvalitete pojedinih natjecatelja i boraca , a mi se nadamo pozitivnim rezultatima i dobrom borbama.