Apolitični

Biciklisti Kamešnica cycling teama osvojili dvije medalje!

Biciklisti Kamešnica cycling teama osvojili dvije medalje! Čestitamo svim natjecateljima i posebno nagrađenima

Ovog vikenda se u Šibeniku vozila rekreativna XCM utrka koja je ujedno bila i 3. kolo rekreativne lige Dalmacije.
Usprkos lošem vremenu u proteklim danima i sličim vremenskim prognozama za jučerašnji dan, na startu se našao veliki broj zaljubljenika u biciklizam. Kamešnica cycling team na ovoj utrci je imala 5 svojih predstavnika. Hladno vrijeme i blatnjava staza nisu omeli naše bicikliste da na stazi dugoj 28 km, s ukupnom visinskom razlikom od 800 m, pokažu svoju volju snagu i spretnost na biciklu. Tako su se sinoć vratili s dvije nove medalje, jednim zlatom i jednom broncom.

Biciklisti Kamešnica cycling teama osvojili dvije medalje!

Mladi predstavnik kluba, Petar Bašić jučer je na finišu nešto kraće staze imao najveći osmjeh na licu. Izvrsnom vožnjom, Petar je u kategoriji do 16. godina osvojio prvo mjesto u završnom sprintu. Prva njegova zlatna medalja i prva zlatna medalja za Kamešnica cycling team sigurno su veliki motiv Petru za nastavak treniranja, ali i ostalim mladim članovima koji su se jako „zagrijali” za ovaj sport.
Drugi predstavnik kluba, Ivan Brčić, borio se u svojoj kategoriji od 20 do 30 godina, gdje je izvrsnom vožnjom i tehničkim kvarom u konačnici osvojio treće mjesto boreći se s najjačim vozačima lige. U istoj kategoriji vozio je Tino Bašić koji je osvajanjem 13. mjesta pokazao kako volja i rad uvijek daju rezultate.
Natjecatelj Josip Đula osvojio je 24. mjesto i svoje prve bodove u ligi u kategoriji od 30 do 40. U kategoriji od 40 do 50 godina natjecao se predsjednik kluba Ivan Bašić gdje je izvrsnom vožnjom osvojio 7. mjesto i pokazao da nastavlja svojim tempom.
Članovi Kamešnica cycling teama ovim putem se zahvaljuju domaćinima na gostoprimstvu i organizaciji utrke te čestitaju pobjednicima.