Apolitični

Bezvremenska Doris Dragović u Areni

Doris Dragović je za 11. prosinca dogovorila nastup u splitskoj Spaladium Areni. Sjajna je to vijest za brojne poklonike splitske pjevačice, posebno željne njezinih nastupa nakon niza godina izbivanja sa scene. Potvrđuju to i riječi Perice Mitrović, stečajnog upravitelja Spaladium Arene.
– Ponosni smo što smo se uspjeli dogovoriti nastup Doris Dragović u Spaladium Areni. Znam da će Splićani i njeni drugi brojni obožavatelji jedva dočekati ovaj nastup i po upitima vidim da se ovaj koncert iščekuje dugo. Mislimo da je predbožićno vrijeme idealno za veličanstvenu Doris i to će bit pravi poklon svim ljubiteljima vrhunske glazbe – istaknuo je Mitrović.
Zadnji samostalni koncert u Splitu Doris je imala u teatru prije punih 14 godina, što je dodatan dokaz koliko je publika želi vidjeti i čuti.
Ljubitelji dobre glazbe i lijepih žena složit će se sa činjenicom da Doris spada u one bezvremenske zvijezde čiji sjaj ne blijedi i koje su uvijek stajale na vrhu, ali nikad nisu bile dio klasičnog estradnog svijeta. Njeni sugrađani, ali i svi koji je poznaju, reći će da je svjetska žena jer je druželjubiva, prirodna, temperamentna i jednostavna. Ona će sama potvrditi da nije rođena sa srebrnom žlicom, pa kako ću je sad imati jer ne zaboravi, čovječe, da si prah…
Doris ne pamti da ju je itko ikada zvao njenim pravim imenom – Dorotea. Roditelji su ga izabrali tako što su, dva mjeseca prije njenog rođenja, na papiriće napisali nekoliko imena koja su im se svidjela i metodom eliminacije izabrali upravo Dorotea. O njenim pjesmama, hitovima, melodijama, albumima i videospotovima ne trebamo govoriti, osvojila je u svijetu glazbe sve što se osvojiti može. Ona je uistinu bezvremenska, a kako izgleda i zvuči pred splitskom publikom, nakon glazbene apstinencije od gotovo petnaest godina, saznat ćete ako pronađete čarobni papirić koji se zove karta za koncertni spektakl u Spaladium Areni gdje će nastupiti Doris Dragović. A kako je vrijeme darivanja i blagdanskog ugođaja, mi vam dajemo video spot pjesme Božić bez tebe. Uživajte!
Više u kategoriji: Glazba; Život
Izvor i foto: spaladiumarena.hr, facebook.com
D. Šabić, mag. nov.