Apolitični

Besplatni update koji Gran Turismo 7 uvodi u VR svijet, je možda i najveći “system seller” koji nova Sonyjeva igračka ima

Ono što je za mene priču preokrenulo naglavačke je dolazak PSVR-a 2, a besplatni update koji GT 7 uvodi u VR svijet dao nam je možda i najveći “system seller” koji nova Sonyjeva igračka ima. Uz spomenute Horizon Call of the Mountain i fenomenalni update za Resident Evil Village, GT 7 čini “sveto trojstvo” novog PSVR-a koji na samom početku ostavlja više nego dobar dojam sustava koji bi se mogao dugo održati. 

A Gran Turismo 7 dobio je ono što mu je nedostajalo. Nedostajalo da uđe na “must have” listu igara za PS5, da stvori razlog zašto izabrati ovu, a ne jednu od tisuću postojećih simulacija i nedostajalo da konkurenciju ostavi u prašini. Da, Gran Turismo 7 VR je uistinu toliko dobar i, ako ste u potrazi za simulacijom a novac vam nije problem, ovo definitivno morate isprobati. Ako uz sve to imate i kvalitetan volan, ovo je nešto najbolje što se simulacijama vožnje dogodilo već dugi niz godina. 

Naravno, ako morate nabaviti PS5, Pulse 3D bežične slušalice, PSVR 2 i kvalitetan volan, možete mirno kupiti i polovan auto, ali Gran Turismo dat će vam priliku da barem virtualno doživite kokpite nekih od najskupljih automobila svih vremena. Ekipa iz Polyphony Digitala potrudila se da savršeno prenese svaki detalj i tu ćete predanost definitivno osjetiti. 

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Gran Turismo 7 VR Youtube ScreenShot