Apolitični

Beč se “skinuo do kraja” i svoje gole slike odlučio objaviti na OnlyFans

Turistička zajednica Beča dosjetila se kako iskoristiti tehnologiju i internet te promovirati svoje muzeje i galerije. Nakon što su zbog golotinje često bili cenzurirani na društvenim mrežama, Bečani su se odlučili okrenuti platformi koja golotinju dopušta – OnlyFans.

Radi se o platformi osnovanoj 2016. godine, koja funkcionira na principu pretplate, a povezuje kreatore sadržaja s pretplatnicima. S obzirom na to da je zatvorena za sve koji nemaju registriran račun, može si dopustiti malo više slobode, a to u ovom slučaju znači i golotinju.

Oni koji se odluče pretplatiti na sadržaj za odrasle Turističke zajednice Beča, imat će priliku pregledavati pregršt umjetnina kad god im to bude želja. Neki od pretplatnika imali su priliku i osvojiti ulaznice za muzeje koji sudjeluju u projektu – Leopold Museum, Kunsthistorisches Museum Vienna, Naturhistorisches Museum Vienna ili Albertinu.

Kako ističu na službenim stranicama projekta, pretplatnicima se nudi uvid u provokativne radove Egona Schielea, Richarda Gerstla, Kolomana Mosera i Amedea Modiglianija, koji su inače dostupni u bečkim muzejima.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay