Apolitični

Batman v Superman: Zora pravednika

 

Sinoć je u multipleksu CineStar, u zagrebačkom Arena Centru, održana svečana premijera jednog od najiščekivanijih blockbustera godine – Batman v Superman: Zora pravednika redatelja Zacka Snydera, u IMAX 3D formatu.
Sinoćnju svečanu premijeru nisu propustili brojni poznati Hrvati, pa su tako na premijeri bili Ivan Šarić, Korana Gvozdić, Saša Lozar, dobitnik Večernjakove ruže – Dalibor Petko, Domagoj Jakopović Ribafish, Pero Radojčić Bizzo, poznati fotograf Damir Hojka, Nenad Korkut, Zoran Pribičević, redatelj i koreograf, a odnedavno i kuhar Igor Barberić te mnogi drugi. Premijeru je posjetio i sam Batman koji je pozdravio publiku prije filma.
Gosti premijere mogli su uživati u kokicama koje je osigurao partner premijere ISKON uz koktele koje je radio pravi koktel majstor s pićem Jameson.
Supermana je po drugi put utjelovio Henry Cavill, a Batmana po prvi put Ben Affleck. Redateljsku palicu preuzeo je Zack Snyder, a u filmu ćemo gledati i Amy Adamas kao Lois Lane, Jasona Momoa kao Aquamana, Gal Gadot kao Wonder Woman i Jesseja Eisenberga kao Lexa Luthora.
Na filmskim kanalima CineStar TV Channels zavirite iza kamere filma i pogledajte atraktivne materijale o filmu, kako je sniman, intervjue s glumcima i redateljem, filmske vijesti i još mnogo više.
Film se u distribuciji Blitz filma i videa u našim kinima pretpremijerno otvara danas, a redovne projekcije krenule su od 24. ožujka.


Više u kategoriji: Kultura
Izvor i foto: blitzgroup.eu
D. Šabić, mag. nov.