Apolitični

Barabarinac, Island of Love

Maleni otočić u Kaštelanskom zaljevu, i ovaj je petak 22. srpnja, mjesto dobrog provoda. Svi ljubitelji elektro glazbe i ovaj vikend razveselit će se jer pozornica na Barbarincu opet okuplja brojne DJ-eve koji jamče dobru zabavu i nezapamćen provod do ranojutarnjih sat.

Barbarinac, jedan od najmanjih jadranskih otočića s ponosom nosi nadimak „Island of Love“ šireći samo pozitivnu energiju i ugošćavajući neke od najboljih izvođača. Vjerna publika ovog glazbenog događaja kroji se već godinama, a svako održavanje iznova se bilježe novi ljubitelji spoja ovog romantičnog malog otoka i glazbenog spektakla koji svaki put iznova iznenađuje, što glazbenom kvalitetom, što atmosferom koju stvara.
Ovo ljeto, ovo je druga večer na otoku Barbarincu s kojeg će elektro zvukovi odjekivati do sam zore.
Za samo tri dana, na „otoku ljubavi“ nastupaju Ian Pooley, Beats’n’Sax i Luka Labura, a spektaklu se možete pridružiti po cijeni ulaznice od 100 kuna ili 13 eura. Naravno, pozivaju se i svi posjetitelji grada Splita da probaju nešto novo i zavire na Barbarnac u glazbeno čudo koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.
Do otočića Barbarinca stiže se organiziranim brodskim prijevozom iz Vranjica, koje vas u ranojutarnjim satima, kada glazba utihne, vraća na mjesto od kud ste krenuli. Naravno, na otočić možete stići i u vlastitom aranžmanu.

Barbarinac otok zabave


Sve je više onih koji Barbarinac uvrštavaju u raspored svojih ljetnih provoda, što je i najbolja kritika i vjetar u leđa organizaciji i izvođačima ovog glazbenog događaja. Mediteranski ugođaj borove šume na otoku i mirisa soli čine se kao odličan temelj za održavanje ljetne glazbene večeri, a otočić ured Kaštelanskog zaljeva kao najbolji odabir za mjesto puštanja dobre i glasne glazbe, koja pri tome neće nikome smetati, a ljubiteljima elektro zvukova priuštit će još jednu nezaboravnu noć u nizu na mjestu koje s razlogom nosi epitet ljubavi.
Preostaje vam samo, petak 22. srpnja, rezervirati za dobar provod i glazbenu uživanciju.