Apolitični

BANG BANG u novom spotu … pijani i zaljubljeni

BANG BANG u novom spotu … pijani i zaljubljeni
Bang Bang odličnom izvedbom na 64. Zagrebačkom festivalu pokazao je da je bend na koji se treba početi ozbiljno računati u bliskoj budućnosti.

To su tijekom prošlog tjedna shvatile i mnoge radio postaje jer su upravo one dovele aktualnu pjesmu ”Pijani i zaljubljeni” među jednu od najemitiranijih pjesama nacionalne top liste – HRTOP40

Novom pjesmom ”Pijani i zaljubljeni”, Bang Bang su još jednom pokazali kvalitetu svog benda, odličan i zanimljiv, a već i prepoznatljiv rukopis autora Hrvoja Prskala, uvježbanost svih članova benda, ali čvrst, siguran i jak vokal pjevačice Lare Antić Prskalo.

Nakon nastupa na Zagrebačkom festivalu, mnogi su komentirali upravo Larinu uvjerljivost i sigurnost nastupa, te suvereno vladanje pozornicom uz pratnju vlastitog benda, ali i cijelog orkestra.

– 64.Zagrebački festival će nam svakako ostati u lijepom sjećanju. Zadovoljni smo našom izvedbom i ovim putem zahvaljujemo se cijelom organizacijskom timu i orkestru. Također bi čestitali kolegama na nastupima i Damiru Keđi i Zsa Zsa na nagradi. Zagrebački festival osim što je dio glazbene tradicije, odličan je poligon za autore i izvođače. Veselimo se putovanju koje očekuje “Pijane i zaljubljene” kako na radijima tako i na televiziji. – rekla je Lara.

Bang Bang imaju dosta razloga ovih dana za osjećati se pijanima i zaljubljenima 🙂

Novi video spot ”PIjani i zaljubljeni”: