Apolitični

Balašević „Na stanici u Puli”

Pulska Arena ovu sezonu najavila je cijeli niz koncerata za dušu i tijelo ljubitelja različitih glazbenih žanrova, pa će tako uz bok Nini Badrić, Oliveru i Gibonniju, Darku Rundeku i Robertu Plantu, na pulsku omiljenu pozornicu stići i Đorđe Balašević.
Dana 4. kolovoza s početkom u 21 sat pulska Arena ugostit će vječnog romantika i tvorca brojnih hitova koje publika svaki put iznova dočekuje s ljubavlju, Đorđa Balaševića.

Balašević u Puli nakon 5 godina

Posljednjih nekoliko godina Đorđe je svoje koncerte i turneje održavao pod sloganom „Pa, tamburama mangupi prepreče put”, a posebno za pulski koncert dodan je i citat iz pjesme „Oprosti mi, Katrin”, „Na stanici u Puli”. Još jednom je Đorđe pjesnički vješto iskoristio tekst svoje pjesme za najavu koncertu na mjestu gdje nije gostovao već pet godina.
Nije neobično da se Balašević i po nekoliko godina ne vrati mjesto gdje je posljednju put održao koncert, ali ga publika svaki put dočeka s jednakim entuzijazmom željna njegovim tekstova i nota, a ponajviše dramskog ambijenta kojeg Đorđe postiže recitatorskim stilom umetnutim između pjesama.
Vječni romantik, kako ga vole nazivati, svojim je tekstovima i glazbom počeo osvajati publiku na samim početcima svoje karijere, a cijeli niz ljubitelja njegove umjetnosti ne poznaje ni dobnu granicu ni neki određeni stil glazbe koju preferira, zbog čega ljubitelji Balaševićeve poezije vole sve što on stvara i u tome nesebično i neprestano uživaju.
Brojni albumi i hitovi te glazbene suradnje, vječni su svjedok umjetnosti koju je Balašević stvorio te je svaki put iznova na svojim koncertima, u suradnji s vjernom publikom, nadopunjuje i usavršava.
Ulaznice su u prodaji već neko vrijeme, a mogu se kupiti po cijeni od 160 kuna u prodajnim mjestima Ticketshopa i Tisak media. Zanimljivo je da se cijena ulaznice neće promijeniti niti na dan koncerta, ali svakako predlažemo da što prije osigurate svoje mjesto u Areni jer poznavajući Đorđa i njegov stil održavanja koncerata, u Pulu se sigurno neće vratiti još nekoliko godina.