Apolitični

„Bagrem” Sinova ravnice i Sandre Bagarić dobio video izdanje

„Bagrem” Sinova ravnice i Sandre Bagarić dobio video izdanje

Prošlo je malo više od mjesec dana kada su Sinovi ravnice i Sandra Bagarić premijerno izveli novu pjesmu „Bagrem” u emisiji IN magazina Nove TV. Da je ta izvedba oduševila ljude diljem regije pokazuje i preko 400 000 pregleda na Youtubeu. Stoga su se Sandra i dečki odmah bacili na snimanje spota i evo, nakon kratkog vremena dočekali smo premijeru.


U predivnom ambijentu Plaza bara u Zagrebu imali smo priliku premijerno pogledati spot pjesme „Bagrem”. Promociji su prisustvovali brojni gosti s glazbene i glumačke scene.
Kako se pjesma „Bagrem“ prvi put pojavila u seriji Nove TV „Zlatni dvori” glumačka ekipa serije došla je podržati ovu premijeru.
Naravno nazočni su bili i autori ove pjesme, Boris i Valerija Đurđević.

„Bagrem” Sinova ravnice i Sandre Bagarić dobio video izdanje

Nakon kratkog obraćanja Sinova ravnice, Sandre Bagarić i Borisa Đurđevića, došlo je vrijeme da premijerno pogledamo spot koji je vidljivo oduševio mnogobrojne goste.
„Zbilja smo se potrudili napraviti dobar spot jer ovakva pjesma zaslužuje najbolje. Moramo se zahvaliti svima koji su nam pomogli u stvaranju ovoga. Zahvaljujemo se Muzeju i turističkoj zajednici grada Našica na ustupljenom dvorcu Dore Pejačević, isto tako zahvaljujemo se i Hrvatskim šumama što su nam omogućili snimanje u šumi u Vinkovcima, Marijanu Novoselcu na ustupljenom salašu na Bosutu, Josipu Mihaljeviću i Josipu Đukiću što su nam ustupili prelijepe konje.” Izjavio je frontmen Sinova ravnice Marijan Novoselac.

Redatelj spota je dugogodišnji prijatelj i suradnik Sinova ravnice, Darko Bušnja.
Mislim da smo u potpunosti pogodili temu spota i pjesme. Uz predivne slavonske motive i emociju koju smo dobili između Sandre i Marijana, ishod je morao biti odličan. Još jednom moram pohvaliti Sandru Bagarić koja je besprijekorno i profesionalno odradila snimanje i vjerujem da će se spot svidjeti svima”, izjavio je redatelj Darko Bušnja.

– Oduševljena sam spotom i zaista je prekrasno raditi s ovim mladim dečkima. Opet moram ponoviti da su me čuvali, pazili i mazili na čitavom snimanju, tako da je sve ovo bilo užitak raditi, a to će vidjeti i osjetiti svi ljudi kada budu gledali spot. – izjavila Sandra Bagarić.