Apolitični

Auto novinari su odabrali, Seat Leon je Best Buy automobil Europe za 2021.

Žiri, koji se sastoji se od 31 najreprezentativnijeg europskog automobilskog novinara, oduševila je kombinacija dinamike, učinkovitosti, naprednih sigurnosnih tehnologija i tehnologija povezivosti

Novi Seat Leon proglašen je dobitnikom nagrade AUTOBEST 2021, europskog priznanja za Best Buy Car of Europe 2021. Žiri organizacije AUTOBEST sastoji se od 31 člana koji se ubrajaju među najreprezentativnije automobilske novinare iz svih dijelova Europe.

Ovo je drugi put u 70-godišnjoj povijesti marke Seat da joj je bila ukazana ta čast. Godine 2017. model Seat Ateca bio je okrunjen istom nagradom. Ona je dokaz predanosti razvoju vozila koji premašuju granice običnoga te nude nešto zaista posebno na tržištu.

Nagrada ‘AUTOBEST Award’ ubraja se među najprestižnije u Europi, a dodjeljuje se svake godine otkad je osnovana 2001. godine. Žiri koji dodjeljuje nagradu, a koji se sastoji od 31 novinara, imao je priliku provesti probnu vožnju modela Seat Leon sa svim pogonskim sustavima – uključujući plug-in hibridnu verziju – tijekom završne faze za odabir pobjednika koja se početkom studenog održala u Austriji.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Promo fotografije / Autor: SEAT