Apolitični

Atraktivna Bella uz Bulića i Škoru nastupa i po Njemačkoj

Atraktivna Bella uz Bulića i Škoru nastupa i po Njemačkoj

Ovih proteklih tjedana sve popularnija atraktivna zagrebačka pjevačica Bella imala je nekoliko vrlo zapaženih i odličnih nastupa u dijaspori, točnije Njemačkoj. Radi se o odlično organiziranim koncertima za sve naše ljude koji žive u ovoj moćnoj europskoj zemlji, a na koncertnim nastupima imala je priliku pokazati sve svoje glazbene i vizualne čari brojnim posjetiteljima koji su je prema informacija jako dobro i srdačno prihvatili.

Poklopio se i sretan trenutak pa je naša draga Bella pjevala uz Matu Bulića, Miroslava Škoru u Münchenu i Frankfurtu i uz druge glazbene zvijezde…
Novinari pozitivno ocijenili Bellinu komunikaciju s publikom


Komunikacija s publikom bila je odlična, prvi su komentari novinara koji su pratili koncerte jer Bella pjesmom i pričom unese sebe cijelu prema publici, a ona joj odličnim feedbeckom uzvraća. Munchenski koncert pred oko 2500 ljudi pokazao je kako su pjevači iz Hrvatske dobro došli u Njemačkoj kako bi zabavili naše ljude koji godinama i generacijski žive u ovoj njihovoj drugoj domovini, a jedna od njih je uporna, atraktivna i dobrodošla pjevačica Bella.

Podsjetimo kako je Bella do sada ostvarila nekoliko sjajnih nastupa na hrvatskim festivalima te odnijela i neke vrijedne nagrade poput Marka Pola na Korčuli (najbolji scenski nastup), a posebno zadovoljstvo vlada kod nje jer postoji mogućnost suradnje Matom Bulićem, kraljem hrvatske dijaspore. U nastavku vam donosimo i nekoliko kratkih isječaka s koncertnog nastupa u Njemačkoj, a Belli želimo sjajnu glazbenu karijeru koja je nesumnjivo očekuje.