Apolitični

Arhitektonska atrakcija u susjednoj BiH koja je postala hit adresa

Hotel Pino Nature pokraj Sarajeva osmislio je Studio ZEC. Hotel je postao hit adresa brojnim poznatim osobama iz cijelog svijeta

Na samo deset minuta vožnje od glavnoga grada Bosne i Hercegovine, na divnoj planini Trebević, kojoj Sarajlije često tepaju kako je njihova “olimpijska ljepotica” i omiljeno izletište svih generacija, na idealnoj nadmorskoj visini od 1070 metara, okružen trima stazama, šetnicama, dječjim igralištima i biciklističkom stazom, nalazi se hotel zbog kojeg se itekako isplati zaputiti u susjednu nam zemlju i besramno uživati u svakom njegovu centimetru interijera i eksterijera.

EUFORIJA

– Turisti se u Sarajevu obavezno fotografiraju pred znamenitostima kao što je Sebilj na Baščaršiji, Katedrali u srcu grada i pred našim Pinom na Trebeviću. Da je izgled hotel zaista impresivan potvrđuju i mnoge svjetske nagrade za koje je hotel Pino bio nominiran i ušao u top 5 hotela, Europe i svijeta kao što su Top hotel.de, zatim Bijenale arhitekture u Veneciji te European Hotel Design awards, gdje je uz hotele kao što su Hilton iz Amsterdama i Sheraton bio nominiran u kategoriji “newbuild” – otkrivaju.

Cijeli članak i fotogaleriju možete pronaći na: jutarnji.hr

Foto: DAMIR DAUTBEGOVIĆ