Apolitični

Antonijo Kulaš usmjerava mlade ljude na šport i zdrav život

Antonijo Kulaš usmjerava mlade ljude na šport i zdrav život
Kickboxing- odličan sport za rekreativce i one koje bi željeli održavati zdrav duh i tijelo. Pogodan za razvoj koordinacije i motorike, izgrađuje i razgibava tijelo, jača karakter. Odličan način da uz užurbani tempo života sa premalo odgovarajuće rekreacije učinite nešto za sebe i izbjegnete nepotrebne tegobe.

Treninzi koji obuhvaćaju sve segmente od zagrijavanja, razgibavanja, kondicije, snage, tehnike… Mlad i dinamičan klub sa planom razvoja u kojem će svoje mjesto pronaći rekreativci i natjecatelji.

KBS Kula Sinj vrši upis novih članova u svoje dvije sekcije (mlađu i stariju grupu) i na dvije lokacije (Brnaze i Han) , a priključiti se mogu djeca od 5 godina do odraslih do 50 godina bez obzira na spol.

U našem klubu mlađa grupa se bazira na osnovnim tehnikama i treningu u dvije discipline kickboxinga (point fighting i light contact), a starija grupa trenira u četiri discipline (full contact ,low kick, K1 i muay thai).


Treninzi se vrše u Brnazama (dvorana kod škole) i na Hanu (školska dvorana), potvrđuju nam iz ovog športskog društva.

Upisi se vrše na facebook i web stranici kluba ili na kontakt broj trenera, a traju od 1.veljače do 15.veljače 2017.godine.
Upitali smo gospodina Kulaša što ga je nagnalo da se bavi ovim borilačkim športom i koje su njegove prednosti i društvene aktivnosti.

Već kao mali momak osjećao sam kako ću se baviti športom i jednom od borilačkim vještinama. Ovo je jako koristan i zdrav šport prvenstveno za jačanje duha i kondicije tijela što doprinosi općenito zdravlju čovjeka. Posebno mi je drago što mlade ljude usmjeravamo ka obavezi, mičemo ih sa ulice, kafića i od njih stvaramo odgovorne pojedince , a danas i sutra uzorne športaše i dobre ljude u svojim sredinama. Očekuje nas ove godine nekoliko humanitarnih događanja sa klubom u korist potrebitih, a već u sljedećim danima idemo za Karlovac na borilački turnir, pa potom škola treniranja koja će zasigurno iznjedriti talentirane športaše, a nadasve mlade ljude koji će znati cijeniti upornost, red i pozitivan način životnog razmišljanja, kazao je nam je Antonijo Kulaš uzorni športaš na kojeg se žele ugledati mnogi mladi ljudi.