Apolitični

Ante Šunjić: Dođite na Dane kotara Bol

Kotar Bol drugi je po veličini kotar u gradu Splitu. Napravili smo kratak razgovor s predsjednikom kotarskog vijeća Bol, Antom Šunjićem, koji ovog vikenda (subota i nedjelja) priprema Dane svog kotara uz zabavu – športski malonogometni turnir, pučku feštu i druženje sa svojim sumještanima.

U razgovoru nam je potvrdio kako su po veličini drugi gradski kotar i po broju stanovnika, a i prostorno smo jedan od najvećih kotareva. Nalazimo se u užem centru grada, u trokutu od Vukovarske i Dubrovačke do Domovinskog rata. Jedino je Lovret veći, a u našem kotaru nalaze se važne institucije kao što su županija, Fina, HRT, čak dvije osnovne škole… Tu je još i veliki multimedijalni centar koji je prilično zapušten. Osim park šume Marjan, u samom centru grada može se reći da smo zeleni kotar, jedini s jednom većom zelenom površinom i puno manjih zelenih površina, tako nam je svoj kotar ukratko predstavio Šunjić.

Ante Šunjić, dođite do Bola


Ove subote i nedjelje posjetitelje očekuju u kotaru Bol zanimljivu pučku feštu koja će završiti s koncertom i zabavom Milana Terze, a domaćin Šunjić poziva i sve druge Splićane da im se po završetku kupanja i poslijepodnevnog odmora pridruže na športskom igralištu. Evo priče za apoloticni.hr…