Apolitični

Andrea i Andrijana sve “za male pare” proizvode u kući i više nisu kročile u DM

– Kupujemo u drogerijama i na tim odjelima samo još WC papir, ali kako stvari stoje, morat ćemo početi tiskat i to – smije se Andrea Bašić-Talijančić .

Ništa bolje drogerije i odjeli sa sredstvima za čišćenje i higijenu nisu prošli ni s prijateljicom i kolegicom joj Andrijanom Klinac.

Objema je priča započela s upoznavanjem eteričnih ulja, da bi uskoro potom odlučile, malo-pomalo, iz doma izbacivati sve industrijske proizvode prepune raznih toksičnih i kancerogenih spojeva.

To je pomoglo mojoj sestri koja 18 godina nije spavala normalno, i nakon što je koristila mješavinu dvaju ulja, lavande i tamjana, napokon zaspala.

– Moj “wow” efekt je bio vidljiv na Petri, njen je imunitet nevjerojatno ojačao. Petra je nedonošče, svaka je viroza u gradu počinjala od nas. Sada, hvala Bogu, nema problema, u kući nemamo ni papirnate maramice – kaže Andrijana.

Osjetila ti se zaista izoštre i postaneš puno osjetljiviji na kemiju. Pored polica sa sredstvima za čišćenje u samoposlugama jedva prođem – objašnjava Andrijana.

Iz istog razloga, naime, zato što ni parfeme više ne može namirisati, Andrea se sprema pisati Calvinu Kleinu.

OMEKŠIVAČ ZA ROBU

Pomiješajte pola litre destilirane vode i alkoholnog octa, te dodajte eterična ulja po izboru.

COstale recepte i cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay