Apolitični

Andrea Eli, „Anonimna” izašla u javnost

Osječka pjevačica umjetničkog imena Andrea Eli upornošću, entuzijazmom i društvenim korisnim radom kroči glazbenim i estradnim putovima.

U pripremi za svoj prvi album nedavno je snimila novu pjesmu „Anonimna” za koju je priredila video spot. Evo što nam je kratko kazala o trenutnom radu na sebi i glazbenim željama s obzirom na to kako želi raditi s bandom i sebe javnosti promovirati kao jednu i jedinstvenu:
– Hvala vam na interesu za moj rad, volim Dalmaciju i sjajne ljude u njoj, a što se tiče mog glazbenog angažmana, uistinu radim na sebi, od pjevačkog do vizualnog identiteta tražeći način dobre i zdrave glazbene komunikacije s ljudima. Autor teksta i glazbe sam ja, aranžman je priredio Karlo Papić, a produkciju potpisuje Kristijan Brodar.

Kada je riječ o ovoj novoj pjesmi „Anonimna”, video je producirao Josip Grizbaher, iz Cinematic studia. Pjesma je posvećena svim damama koje su u jednom trenutku života saznale da su druge. Nadam se kako će se svidjeti svim generacijama jer je u elektro stilu, baš u stilu u kojem se ja pronalazim. Brinem i o fotografijama koje izlaze vani, a one su djelo Tomislava Šilovinca, a kako se kao i mnogi drugi bavim javnim poslom svakako jako držim do izgleda, ponašanja na sceni i općenito u društvu. Pozdrav lijepoj Dalmaciji i vašim vjernim čitateljima Apolitičnog portala i gledateljima Terracon TV-a.

Foto: Tomislav Šilovinac