Apolitični

Andrea Bocelli dolazi u pulsku Arenu. Obilježava trideset godina karijere

Andrea Bocelli, omiljeni svjetski tenor i najprodavaniji izvođač klasične glazbe, u 2024. obilježava 30 godina nevjerojatne karijere. Tim povodom, maestro se Bocelli nakon 20 godina vraća na jednu od najljepših svjetskih pozornica na otvorenom – u pulsku Arenu, gdje će 30. kolovoza održati jedinstveni koncert pod zvijezdama.

Ova ikona klasične i pop glazbe tijekom zadnja tri desetljeća svojim je glasom ušao u srca milijuna ljudi, a svojim životom inspirirao mnoge umjetnike. Sada ga imamo priliku ponovno doživjeti u Hrvatskoj, koja je izabrana kao jedan od postaja na mapi proslave velike obljetnice umjetnikova rada. Ulaznice za ovu jedinstvenu glazbenu večer s Andreom Bocellijem u prodaju kreću 14. veljače u 11 sati putem Eventim.hr online sistema i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima.

Tijekom godina maestro Bocelli oborio je sve rekorde glazbene industrije, nastupao je na svim značajnim svjetskim pozornicama, izazvao je divljenje papa, aristokracije, glazbenih i filmskih zvijezda te izdao 17 studijskih albuma. Već je album “Romanza” iz 1997. postao jedan je od najprodavanijih albuma svih vremena, dok je “Sacred Arias” iz 1999. najprodavaniji album klasične glazbe bilo kojeg solo izvođača u povijesti.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Image by richard_bloess from Pixabay