Apolitični

Ana Opačak glazbom i profinjenim glasom osvaja publiku

Oni koji je bolje upoznaju uistinu  mogu potvrditi kako  glazbom i profinjenim glasom  osvaja. Splitska svestrana i talentirana glazbenica Ana Opačak temeljito se i ciljanim koracima priprema za svoj prvi album, snima, putuje, nastupa i u svemu tom uživa.

Polufinalistica The Voice-a, pjevačica i diplomirana profesorica engleskog i talijanskog jezika, pjeva i na francuskom, članica je benda „Lite motive”. Puno putuje zbog nastupa, ali i s velikim zadovoljstvom upoznaje udaljene krajeve svijeta, snima video spotove, priprema prvi album i još puno toga. Ova splitska umjetnica kojoj se ljubav prema glazbi i umjetnosti pojavila u mladenačkim danima kao posebno dragocjeno iskustvo u svom glazbenom životu, naša poštovana gošća Opačak, ističe kada je upoznala glazbenu divu Doris Dragović.

Njezino mentorstvo kroz satove pjevanja, ali i prijateljstvo koje se iz tog rada rodilo, smatra iznimno važnim za svoj glazbeni rast. Obožava francuske šansone, talijansku kanconu, snimala je i za HRT, ali i sudjelovala na tematskim koncertima gdje su se njeni vokalni aduti ponajbolje mogli pokazati. Sve te odlike bile su i više nego dovoljne da ugostimo Anu u našem studiju vinoteke Viola u Gundulićevoj 36. Napomenimo i to da je simpatična Splićanka bila očarana onim što je vidjela u našem medijsko-poslovno središtu, a za portal apolitični.hr i Terracon TV Ana Opačak opustila se te kroz priču dočarala svoj glazbeni život.

Video: Teo Peričić

Foto: Filip Tot, Mario Mililoža
D. Šabić, mag. nov.