Apolitični

Američka gospodarska komora otvara Adria Summit 2024

Treći Adria Summit održava se u svibnju u Umagu i Portorožu, a ove godine će uz bogat program AmCham otvarati i nove perspektive za poslovnu suradnju preko Atlantika

Adria Summit će se održati treću godinu zaredom od 8. do 12. svibnja na dvije lokacije u dvije zemlje – Kempinski Hotel Adriatic u Umagu, Hrvatska, i Kempinski Palace u Portorožu, Slovenija.

Na prve dvije konferencije sudjelovalo je oko 800 posjetitelja i 160 govornika iz 18 zemalja. Sudionici su imali priliku čuti inspirativne govore i panel rasprave vođene od strane istaknutih ličnosti poput Marka Landija, poznatog po ponovnom povezivanju Stevea Jobsa s Appleom, Maria Henjaka, izvršnog direktora Gorenjske banke, Ljiljane Ahmetović, direktorice Shoppstera, Milana Gospića, direktora Microsofta i mnogih drugih.

Na prethodna dva summita sudjelovala je 251 tvrtka, uključujući Gorenjsku banku, OTP banku, Procredit banku, Adikko banku, PBZ, Zagrebačku banku, Shoppster, Ananas, Microsoft, Delta Holding, Milšped, Rakuten Viber. Prošle godine konferenciju su otvorili direktori Hrvatske gospodarske komore i Privredne komore Srbije.

Cijeli članak možete pročitati na: bug.hr

Image by 정훈 김 from Pixabay