Apolitični

Amelie Lens i Maceo Plex predvode moćan popis više od 100 novih izvođača na Exitovoj proslavi

Ovog ljeta dve kultne pozornice svjetske elektronske scene – Exitove mts Dance Arena i No Sleep Novi Sad donijet će potpuno novu dimenziju festivalskog iskustva, vraćajući život životu nakon više od 15 mjeseci. Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T, Magdalena i Andrew Meller su nova, upravo potvrđena imena na mts Dance Areni, a Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel i Roman Flügel na epicentru progresivne elektronike No Sleep Novi Sad pozornici.

Svi oni pridružuju se nizu brojnih svjetskih i regionalnih zvijezda kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Robin Schulz, Asaf Avidan, Paul Van Dyk, Sabaton, Honey Dijon, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Artbat, Hot Since 82, Sheck Wes, Topic, Satori, Meduza, Denis Sulta, Amira Medunjanin, Laibach i stotine drugih koji su ranije potvrdili svoj dolazak na proslavu 20. godišnjice EXIT festivala, planiranu od 8. do 11. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi. 

Potpuni raspored po danima nalazi se na službenim stranicama festivala, gdje će odmah biti objavljena sva pomicanja nastupa s jednog datuma na drugi, kao što je, na primjer, pomicanje nastupa grupe Sabaton na petak, 9. srpnja.

ULAZNICE

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo cijeni od 495 kn i uz uštedu od 40% u odnosu na finalnu cijenu. Limitiran kontigent jednodnevnih ulaznica za EXIT bit će pušten u prodaju u utorak 8. lipnja po cijeni od 190 kn. Ulaznice se mogu kupiti isključivo na prodajnim mjestima i na stranicama www.entrio.hr. Ulaznice kupljene za izdanje 2020. vrijede za ulaz na ovogodišnji festival.

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: Pixabay