Apolitični

Amatersko vaterpolo natjecanje Volsko

Amatersko vaterpolo natjecanje, poznatije kao Red Bull Sidrun, i ove godine organizira ljetnu turneju za sve ljubitelje ovog morskog sporta. Ovogodišnje izdanje natjecanja Red Bull Sidrun otvorit će se 21. kolovoza u ribarsko-turističkom mjestu Volsko, a turneju po plažama Jadrana završit će na finalnoj utakmici u Šibeniku 3. rujna.


Red Bull Sidrun amatersko je natjecanje u vaterpolu s jednim golom. Tročlane ekipe ljubitelja vaterpola bore se u desetominutnoj utakmici kako bi postigli što više pogodaka i nastavili svoj put prema finalu.
Ovo zanimljivo i opušteno ljetno natjecanje četvrtu godinu uzastopce obilazi plaže Jadrana na svojoj natjecateljskoj turneji te svake godine privlači sve veći broj zainteresiranih ekipa željnih dobre zabave, ljetne atmosfere, ali i natjecateljskog duha.


Ove godine Red Bull Sidrun posjetit će četiri jadranske plaže u gradovima Volskom, Splitu, Dubrovniku i Šibeniku. Nakon otvorenja 21. kolovoza na opatijskoj rivijeri, u mjestu Volsko, ekipe se dva dana nakon sele na dubrovačku plažu Danče te dan nakon na bazen Starog mornara u Splitu. Posljednje odredište natjecanja je grad Šibenik, 2. rujna, a završna utakmica i veliko finale u kojem ćemo saznati tko su nove vaterpolo nade odvit će se na šibenskoj rivi 3. rujna s početkom u 17:30.
Ovogodišnja ekipa pobjednika Red Bull Sidrun natjecanja osvojit će putovanje na Red Bull Cliff Diving Svjetsku seriju u Mostaru, pa vjerujemo da time ambicija za pobjedom, uz odličan ljetni provod, postaje intenzivnija, a samo natjecanje zanimljivije.

Amatersko vaterpolo natjecanje


Ljetni događaj koji je uglavnom sačinjen od sunca, mora i sportsko-zabavnog programa čini se kao obećavajući izbor za sve ljubitelje vaterpola i druženja uz more. Osim sportske atmosfere koje će vam priuštiti ekipe iz cijele Hrvatske, Red Bull Sidrun za sve prisutne sprema odličan ambijent i ljetni provod zbog čega je natjecateljska aura opuštenija i zabavnija.
Prve tri godine Dubrovčani su opravdali vaterpolo status i sportski imidž svoga grada, pa jedva čekamo saznati hoće li ih pobjednički duh pratiti i ove godine ili će mjesto prvaka u amaterskom vaterpolu prepustiti ekipi nekog drugog grada s Jadrana.