Apolitični

Aljoša Bašić s ponosom najavljuje Bilu noć Hajduka

Aljoša Bašić s ponosom najavljuje Bilu noć Hajduka
Ovog tjedna održat će se Bila noć Hajduka u svom gradu. Naime fešta hajdukovaca imat će isključivo humanitarni karakter, a održat će se 11. veljače u hotelu Le Meridien Lav.


Bitno je istaknuti govori nam u razgovoru direktor marketinga Hajduka Aljoša Bašić da cijeli prihod od kupljenog pića tijekom večeri je direktna donacija Odjelu neurokirurgije KBC-u Split.
Na večeri koja će se održati nakon dugih niz godina će nastupiti sljedeći izvođači: Oliver Dragojević i Dupini, Meri Cetinić uz vokalnu pratnju Ivane Burić, Zorica Kondža i Joško Banov, Alen Nižetić i Espresso band, klapa Rišpet te Bravo band uz naravno goste iznenađenja. Voditeljski program odrađuju Edita Lučić Jelić i Joško Bonaći, za zabavno-donacijski dio programa zaduženi su Arijana Čulina i Damir Mihanović Čubi.
Cijela večer je humanitarnog karaktera s ciljem prikupljanja sredstava za nabavku opreme i renoviranje Odjela neurokirurgije KBC-a Split i zajedničke proslave Hajdukovog 106. rođendana zadovoljno ističe prvi čovjek marketinga splitskog kluba te najavljuje za naš Apolitični portal veliku zainteresiranost gospodarstvenika, poslovnih ljudi , navijača i svih koji nose Hajduk u srcu.