Apolitični

Alijana Vukšić: Split se ponosi Sajmom vjenčanja

Alijana Vukšić: Split se ponosi Sajmom vjenčanja 

Podsjetimo još  u petak splitsko – dalmatinski župan Zlatko Ževrnja otvorio Sajam naglasivši kako je postao nezaobilazna manifestacija u širenju turističkih potencijala i razvoja specijaliziranog destinacijskog proizvoda s ciljem produženja turističke sezone. Ističući kako županija prepoznaje i cijeni rad organizatora Sajma, župan je svim izlagačima poželio puno uspjeha a posjetiteljima da se ugodno osjećaju tijekom posjete sajmu uz želju da se vidimo i dogodine.

Ovo je četvrti Sajam vjenčanja, zdravlja i ljepote, kojemu je pokroviteljica bila Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović. Prilikom otvaranja  sajamskog druženja u Areni koji se danas poslijepodne privodi kraju  direktorica splitske turističke zajednice Alijana Vukšić je pohvalila ovakvu mogućnost i sposobnost organizacije  koja jača turizam i ponudu  našeg grada, pa valja ove međunarodne kontakte kvalitetno iskoristiti.

U prilogu donosimo  kratku izjavu gđe Vukšić i predstavnicu prestižnog hotela Park koji se predstavlja kao perjanica hotelskog  turizma Dalmacije i Lijepe Naše.