Apolitični

Alijana Vukšić – direktorica „splitskog turizma“ u vinoteci Viola!

Turistička je zajednica prezadovoljna. Split je opravdao naziv prvak turizma. ‘Očekujemo kako su rezultati i za rujan odlični, a i najave za sljedeća dva mjeseca su jako dobre i vidi se da se ipak trud isplatio. Znači, ovo osmišljavanje brojnih novih turističkih proizvoda i brojnih manifestacija urodilo je plodom, tako nam je kazala Alijana Vukšić direktorica turističke zajednice grada Splita u razgovoru prije nego smo je zamolili za video intervju. Nakon što je odradila brojne sastanke, snimanja i druge turističke obveze, direktorica Vukšić kao uistinu ugodna i prava profesionalka u svojoj djelatnosti, došla je u zakazano vrijeme u Vinoteku Viola na prvi dogovoreni intervju. Ugodno iznenađena interijerom u Gundulićevoj 36, ispričala nam je i pojasnila opravdanja kako je Split uz Dubrovnik osvojio titulu prvaka turizma. Nagovjestila je nova ulaganja kroz osmišljene programe i projekte koji će naš grad dodatno ojačati kako bi turistički prihodi i rezultati uistinu bili najbolji u zemlji. Evo priloga iz ekskluzivne vinoteke Viola:

Dodajmo kako su gosti očito prepoznali da su se domaćini potrudili s manifestacijama, s raznim događajima – sve je to zadržalo turiste, a njih doslovno ima iz svih krajeva svijeta. Naravno, svemu tome pridonijelo je i odlično sunčano vrijeme pa mnogi šetaju gradom, razgledavaju, fotografiraju se i još uvijek uživaju na plažama te razgledavaju povijesne znamenitosti grada Splita.
Nadležni već razmišljaju kako produžiti sezonu i što ponuditi gostima. Ideja ima dosta – od city break aranžmana do povezivanja Splita s okolicom kako bi turistima mogli ponuditi jednodnevne izlete.

Više u kategoriji: Osobe

D. Šabić, mag.nov.