Apolitični

ALEX OGNJENA “Zapalila bih grad”

ALEX OGNJENA “Zapalila bih grad”
Hrvatska Lady Gaga objavila prvi singl i digla medijsku prašinu!
Pjevačicu su već prozvali našom Lady GaGom, novo je ime na domaćoj estradnoj sceni i svojim prvim pojavljivanjem neodoljivo podsjeća na slavnu američku pjevačicu.
Na laskavu titulu domaće Lady Gage ova 30-godišnja Zagrepčanka, radijska voditeljica, humanitarka i tattoo majstorica iskreno se nasmijala kazavši da je odavno naučila kako se svaki original najlakše uspoređuje s nečim već postojećim, ali i da joj ovakve usporedbe imponiraju.
Od malena su je, kaže, uspoređivali s Josipom Lisac i svaka takva usporedba njoj je zapravo veliki kompliment.

Mnogi slušatelji je se sjećaju kao jedne od najneobičnijih natjecatelja reality show-a “Farma” koja se i tamo zalagala za volonterski način života i pomaganje djeci bez adekvatne roditeljske skrbi.

Kontroverznim nastupom, provokativnim izgledom i bez dlake na jeziku medijske pažnje sigurno joj neće nedostajati, a da od početka namjerava biti drugačija od ostalih kolegica pokazala je u svom prvom projektu. Styling, spot, make-up njezina je vlastita kreacija.

Glazbeni video za pjesmu ‘Zapalila bih grad’ prepun je lascivnih scena i maštovitih odjevnih kombinacija, no provokativni stihovi, kaže Alex, imaju zapravo i vrlo jasnu društvenu poruku. “- Moja misija na svijetu jest potaknuti ljude na ljubav i pozitivno razmišljanje. Trebamo se društveno angažirati tijekom cijele godine, a ne samo sad pred Božić. Ja već godinama svojim umjetničkim radom potičem na poštivanje različitosti i širenju tolerancije u društvu. Ovakav audio-vizualni nastup moja je poruka konzervativnom društvu da samo prihvaćanjem i podržavanjem različitosti možemo napredovati”- istaknula je pjevačica.

Pogledajte spot- Alex Ognjena “Zapalila bih grad”

Inspiraciju za ovakav život dobila je na milanskoj umjetničkoj akademiji gdje se susrela s darovitim umjetnicima iz cijeloga svijeta i tamo se, kaže, ponovno rodila.
Rodni grad ju je ograničavao, a nova iskustva rado želi prenijeti društvu u kojem je odrasla i gdje gradi svoju novu karijeru.