Apolitični

Album „Živjeti” Tvrtka Stipića

Album „Živjeti” simboličnog naziva okupio je brojne poznate osobe prilikom promocije i predstavljanja pjesama.

Nema ljepšega nego spojiti dva vida umjetnosti, a upravo se to dogodilo prekjučer na promociji CD-a „Živjeti”. Bio je to spoj bezvremenske glazbe u prekrasnog atriju zagrebačkog Muzeja za umjetnosti i obrt – najprimjerenijem mjestu za uživanje u evergrinima u izvedbi Tvrtka Stipića, opernog tenora zagrebačkog HNK-a. Ako ste pomislili da je riječ o operi, ne, ovoga puta Tvrtko Stipić je u novo ruho obukao starogradske šlagere (nastale mahom prije Drugog svjetskog rata) i tako ih oteo zaboravu.
Album „Živjeti” – upoznajte pjesme opernog prvaka

Album “Živjeti” predstavljen javnosti


Na promociji uzvanici su uživali uz zvuke hitova „Na povratak tvoj čekam”, „Piši mi”, „Kaži zašto me ostavi”, „Hvala ti srce”, „Najljepša si ti” i „Živjeti”, a Tvrtka Stipića je pratio Paganini bend, uz dodatak Jožice Novosela (violina) i Mladena Kosoveca (harmonika).
Prekrasna ljetna večer uz zvuke evergreena ostat će još dugo u sjećanju i okupljenim Tvrtkovim prijateljima: Mili Elegović, Danijeli Pintarić, Maxu Hoziću, Ervinu Baučiću, Mariji Borić, Dušanu Bućanu, Vedranu Mlikoti ali i nogometnom treneru Anti Čačiću.