Apolitični

Adam Zemsta najavljuje novi singl

Adam Zemsta najavljuje novi singl

Pjesma ”Gloria” u izvedbi Nikole Marjanovića netom nakon izlaska približila se vrhu HR Top 40.

Za prekrasne stihove ove sada već omiljene pjesme zaslužan je Dino Osmanagić, ekskluzivni autor agencije Hamar Media. Poznajemo ga i kao dio dvojca Adam Zemsta koji upravo najavljuje izlazak novog singla.

Pjesma pod radnim naslovom ”Sanjam” trebala bi izaći do polovice travnja, a kako bi dočarali atmosferu ove pjesme donosimo stihove njena refrena: ”Sanjam da sam divan plavi cvijet na planini nekoj u neznanju pogledom me miluješ, Sanjam da sam vjetar s Tibeta tebi letim da se oko tvojih nogu savijem…”

Otkrivši stihove refrena Dino je dodao da nitko ne zna kao Kristijan Koščica – Ita ‘odsvirati njegovo srce’. Kako njihovo prijateljstvo traje od njhovog najranijeg djetinstva, kaže da je sretan što ima za suradnika takvog prijatelja i tako skromnog, a genijalnog glazbenika.

U pripremi su još neke suradnje Adam Zemste s drugim glazbenicima za koje vjeruju da će biti vrlo zanimljive i da će dobro odjeknuti, a do tada uživamo u Gloriji.

O aktualnom hitu ”Gloria” Dino je rekao: ”Ovo je moja najuspješnija pjesma do sada. Jako me to veseli. Pratim HR Top 40 i lijepo je vidjeti da pjesma koju si skladao uz gitaru u samoći sobe postaje hit. Nikad nisam težio pod svaku cijenu dopasti se, eto ipak moje pjesme voli sve više ljudi. Gloria je kao i svaka moja pjesma napisana iz srca bez ikakve proračunatosti, to mi je kao nekakav dokaz da je dobro da sam ustrajao usprkos mnogim prijedlozima iz okoline u smislu – Ej zašto ne bi napravio ovakvu ili onakvu pjesmu, ti to možeš, vidiš da to ljudi traže.”

Dino nam je još otkrio i da će s Denykenom na jesen imati novu suradnju. Do sada su surađivali na pjesmama ”Ja se dobro osjećam” i ”Dugo ljeto grupe” A zar je to važno, na pjesmi ”Sve do mora” – Denykenovog projekta Bolaji Badejo gdje je pjevao u duetu s Ivanom Mazurkijević i na sada već velikoj Gloriji.

Do novog singla uživajmo u hitu ”Gloria”, pjesmi koja je treća suradnje našeg autora Dina Osmanagića, s Nikolom Marjanovićem, nakon pjesme ”Sjever” i ”Kako lijepa si”.