Apolitični

ABBA SYMPHONIC REAL TRIBUTE SHOW – TURNEJA U HRVATSKOJ

ABBA SYMPHONIC Real Tibute Show ponovno dolazi u Hrvatsku. Nakon zagrebačkog koncerta koji se rasprodao u samo nekoliko dana, ovi talentirani glazbenici kreću na mini hrvatsku turneju.

Tako će posjetiti riječki centar Zamet 27. siječnja, a Arenu Varaždin već drugi dan, 28. siječnja. Na staro mjesto vraćaju se 29. siječnja, u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinkog u Zagrebu gdje su nedavno držali publiku na nogama više od dva sata, a na bis su izašli čak četiri puta.

Simfonijski orkestar i bend ovom će turnejom proslaviti 50 godina postojanja jednog od najslavnijih bendova na svijetu. Rasprodani koncert u Zagrebu privukao je sve generacije, od mladih koji su putem Tik Toka i mjuzikla “Mamma Mia” upoznati sa stvaralaštvom ovog legendarnog benda do starije generacije koja je odrastala i prve plesne korake napravila upravo uz ABBU.

Uz simfonijski orkestar nastupa jedan od najboljih bendova ABBA Real Tribute, koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom, izvrsnom interpretacijom i nastavlja povijesti ABBE! Nastupom uživo i vrhunskom showu te produkciji, ABBA SYMPHONIC će vas vratiti u nostalgična vremena i prizvati uspomene razdoblja u kojem je ABBA dominirala na međunarodnim radijskim ljestvicama!

Doživite legendarnu ABBU 27. siječnja 2023. u Rijeci, centar Zamet, zatim 28. siječnja 2023. u Areni Varaždin u Varaždinu te 29. siječnja 2023. u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Ulaznice su u prodaji od srijede 16.11. putem web stranica www.eventim.hr i www.ulaznice.hr.

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com