Apolitični

A1 i Deezer dogovorili novu ponudu glazbenog streaminga s kojom se A1 želi natjecati cijenom

Telekom A1 Hrvatska proširio je ponudu streaming usluga s Deezerom. Drugi najveći operater u Hrvatskoj novu je uslugu, kroz koju korisnicima nudi streaming glazbe bez reklama putem usluge Deezer, nazvao A1 Xplore Music by Deezer. Plan telekoma u tom segmentu je natjecati se najpovoljnijom cijenom. U sklopu toga, tako ugovoren streaming Deezera preko A1 mreže, ne ulazi u obračun internetskog prometa.

Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika A1 Hrvatska kaže da su nakon TV sadržaja ušli u streaming glazbe, a plan im je to proširiti i na druga streaming područja.

“Mlađe generacije odrastaju uz streamanje glazbe, a zrelije generacije prihvatile su novi način uživanja u glazbi koji ima prednosti koje ranije nismo mogli niti zamisliti. Vjerujem kako ćemo uz A1 Xplore Music by Deezer potaknuti mnoge da isprobaju sve prednosti uživanja u streamanju glazbe”, kaže Marković.

Prema podacima HDS ZAMP-a u Hrvatskoj su streaming servisi sve popularniji. Od travnja do listopada prošle godine njihovo je korištenje, navodi ZAMP, poraslo za 349 posto.

Cijeli članak možete pročitati na: novac.jutarnji.hr

Foto: A1 Xplore Music by Deezer Zsa Zsa