Apolitični

9 dana do završetka prijava – 1100 prijavljenih iz 10 država, Škraping zove…

Do 11. izdanja međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping ostalo je 17 dana, a prijavljenih je trenutno 1100 natjecatelja iz 10 država od Slovenije, Mađarske, Italije, Švicarske, Norveške, Makedonije, Slovačke…
Maksimalan broj je 1200 prijava te još jednom organizatori apeliraju na sve koji žele osigurati svoje mjesto na Škrapingu da se uredno prijave.
Potpuna i važeća prijava za sudjelovanje na Škrapingu je ona po kojoj je izvršena uplata startnine!
Podsjetimo, Škraping utrka će se održati u subotu, 5. ožujka 2016. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok će Škraping tjedan početi već u nedjelju 28. veljače 2016. godine s eko-akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana.
Za posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu smo također pripremili kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja i izložbe brodoloma galije kod otočića Gnalića, radionicu za djecu i predstave u režiji kazališta Kerempuh, tradicionalni Sajam otočnih proizvoda s preko 40 izlagača sa skoro svih jadranskih otoka koji će ove godine ugostiti i nekoliko izlagača sa Sicilije sa svojim autohtonim proizvodima, potvrđuju organizatori.
Dan poslije Škrapinga, u nedjelju, 6. ožujka bit će održan Škrapić – mali Škraping za djecu u organizaciji DV „Ćok” iz Tkona na kojem će sudjelovati preko 200 malih Škrapera iz brojnih dječjih vrtića diljem Zadarske županije.

Više u kategoriji: Hobi; Turizam
Izvor i foto: Škraping Tkon – Otok Pašman /Dino Smoljan/
D. Šabić, mag. nov.