Apolitični

Cirque du Soleil započinje svoju europsku turneju u Splitu

Corteo, najzanimljivija produkcija Cirque du Soleil, započinje svoju europsku turneju u Splitu u Hrvatskoj.

Ova jedinstvena produkcija, koju je režirao Daniele Finzi Pasca, premijerno je izvedena u Montrealu pod Big Topom u travnju 2005. Od svog nastanka, predstava je zadivila preko 9 milijuna gledatelja, u 20 zemalja, na 4 kontinenta.

Corteo će biti predstavljen u Spaladium Areni 20. i 21. svibnja 2022. Ulaznice će bit puštene u prodaju u srijedu, 6. travnja u 10 sati na cirquedusoleil.com/corteo.

Helene Fischer Concert Design from Cirque du Soleil Events on Vimeo.

O Cirque du Soleil

Cirque du Soleil je redefinirao kako svijet gleda na cirkus; od darovitosti iz malog grada do globalno poznatog imena. Sa sjedištem u Montrealu, kanadska je organizacija postala globalni lider u zabavi uživo stvarajući impresivna i kultna iskustva svjetske klase na 6 kontinenata. Cirque du Soleil povezuje se s publikom iskrenošću, ljudskošću i uključenošću. Privilegija je surađivati ​​s umjetnicima iz 90 zemalja kako bi oživjeli njihovu kreativnost na pozornicama diljem svijeta, tvrtka ima za cilj pozitivno utjecati na ljude, zajednice i planet svojim najvažnijim alatima: kreativnošću i umjetnošću. Tijekom godina inspirirano je više od 215 milijuna ljudi u više od 70 različitih zemalja.

Raspored:

Split – Spaladium Arena

Petak, 20. svibnja 2022. u 19.30 sati

Subota, 21. svibnja 2022. u 19.30 sati

Za više informacija posjetite: cirquedusoleil.com/Corteo

Ulaznice su u pretprodaji isključivo za članove Cirque Cluba od 4. travnja u 10 sati, a za ostale samo na blagajni Spaladium Arene(od 10 do 18 sati)

Slobodna prodaja počinje 6. travnja u 10 sati u sustavu Adriaticet(www.adriaticket.com)

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Vimeo Screenshot