Apolitični

Planet Art pokreće Novo kazalište koje donosi on line uživo prijenose predstava

Korona je donijela mnoge novosti, a promijenila je i način na koji konzumiramo stvari. Jedna od njih je kazalište na daljinu – On line kazalište, ali uživo! Kazalište Planet Art pokreće projekt pod nazivom Novo kazalište koji nam donosi on line uživo prijenose kazališnih predstava na potpuno nov način.

On line kazalište uživo i dalje zadržava one značajke po kojima je kazalište jedinstveno tj. prisustvovanje umjetničkom doživljaju koji se odvija uživo s razlikom što sada predstave možete gledati iz svojeg dnevnog boravka ili gdje god se nalazite umjesto iz kazališne dvorane. On line kazalište uživo ujedno je i spoj kazališta i televizije budući da se predstave prenose uživo s 5 kamera što kazališni doživljaj čini prilagođenim novom mediju čime mu se daje nova dinamika i draž.

On line predstave uživo održavat će se svake nedjelje u 20h, počevši od 25. listopada, a raspored izvođenja i prodaja ulaznica za streaming po cijeni od 39 kn mogu se kupiti na linku www.planet-art.hr

U isto vrijeme predstave je moguće gledati i uživo u samoj kazališnoj dvorani u Kazalištu Mala scena, Medvešćak 2, odakle se predstave prenose.

Ulaznice za izvedbe uživo u kazalištu mogu se kupiti na istom linku. U prvom izdanju On line kazališta uživo naći će se tri komedije koje su se do sada potvrdile iznimno velikim brojem izvedbi uživo i nalaze se među najizvođenijim komedijama u Hrvatskoj u posljednjih dvadesetak godina. To su: VELIKA ZVJERKA, TKO JE OVDJE LUD? i RITINA ŠKOLA. S početkom Novog kazališta obilježit će se i njihove svečane okrugle izvedbe.

Cijeli članak možete pročitati na: vecernji.hr

Foto: Pixabay