Apolitični

8 koncerata u Hrvatskoj koje u 2022. ne smijete propustiti. Whitesnake otkazan…

Otkazan je koncert Whitesnakea u Zagrebu. Koncert je trebao biti na Šalati ove subote, 2. srpnja.

“Koncert Whitesnake u Zagrebu je otkazan. Kada bend sve definira, objavit ćemo datum od kada kreće povrat novca. On će biti na mjestima gdje su ulaznice kupljene… Žao nam je, Coverdale je trenutno bolestan i svi WS koncerti ovaj tjedan su otkazani. Smola”, objavili su organizatori uz link na službeno priopćenje benda.

Charm Music Croatia i ekipa koja stoji iza ove agencije nipošto nije posve nova na domaćoj koncertnoj promotorskoj sceni, ali ove godine svakako su jedni od najaktivnijih. Donosimo pregled najuzbudljivijih koncerata koji nas očekuju u drugoj polovici godine, a od kojih su neki ujedno i najveći u bližoj okolici.

09.07. KISS / Arena Zagreb

Nakon epske i dobro dokumentirane 45 godina duge karijere koja je pokrenula eru rock and rolla, bend KISS započeo je svoju posljednju turneju 2019. godine.

16.08. Arctic Monkeys / Arena Pula

Arctic Monkeys vraćaju se na pozornice prvi put nakon ‘Tranquility Base Hotel & Casino’ turneje, koja je završila 2019. godine.

17.08. Tame Impala / Arena Pula

Revolucija u rock zvuku koju je napravio Tame Impala nije prošla nezapamćeno – dobitnici BRIT nagrade za najbolju međunarodnu grupu 2016. dolaze u kultni pulski amfiteatar te će na takav način Pula postati poprištem dviju ekskluzivnih koncerata dan za danom!

16.09. Kings of Convenience / Tvrđava sv. Mihovila

Nakon 12 godina od posljednjeg izdanja Kings of Convenience se s novim albumom vraćaju na svjetske pozornice, a savršen koncert za kraj ljeta održat će na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

17.09. Rage Against The Machine / Arena Zagreb

Jedan od najvažnijih bendova svih vremena, adrenalinska bomba iz Los Angelesa, moćni Rage Against The Machine nastupit će u zagrebačkoj Areni.

27.10. The Cure / Arena Zagreb

Giganti alternativne rock scene nakon premijernog nastupa na domaćem INmusicu dolaze održati i samostalni premijerni nastup i to ni više ni manje nego u velebnu zagrebačku Arenu.

31.10. Sting / Arena Zagreb

Kultni gost se ponovno vraća u Hrvatsku i to povodom turneje „My Songs“ koja ujedno predstavlja bezvremenski presjek najvećih hitova njegove karijere.

04.12. Milky Chance / Tvornica Kulture

Indie-pop senzacija Milky Chance ponovno se spremaju oduševiti domaću publiku u zagrebačkoj Tvornici kulture

Cijeli članak o koncertima možete pročitati na: cromoda.com

Cijeli članak o otkazivanju Whitesnake možete pročitati na: index.hr

Foto: Pixabay