Apolitični

7. susret Vespa kluba Zadar

Sedmu godinu uzastopce Vespa klub Zadar organizira susret ljubitelja Vespa limenih ljubimaca na dva kotača.  Program će se odvijati ovog vikenda od 23. do 25. rujna, na području grada Zadra i okolice, a uključuje puno zabave i druženja vlasnika Vespa motora te svih zaljubljenika u ovo simpatično prijevozno sredstvo.

Program susreta

Program susreta započinje 23. rujna svečanim dočekom u prostorijama Vespa kluba Zadar na kojem će sve prisutne nakon check-ina dočekati druženje uz roštilj te brojne prigodne poklone.

Sljedeći dan 7. susreta Vespa kluba Zadar, 24. rujna, program se nastavlja okupljanjem u caffe baru MG, koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra City Galerija, gdje će svi vozači nakon jutarnje kavice i druženja krenuti na svojim motorima prema centru Zadra, tj. prema Muzeju antičkog stakla unutar kojeg će svi moći razgledati prostor i sadržaj muzeja. U 12 sati, nakon ponovnog okupljanja, skupina vozača Vespe kreće na tajnu lokaciju gdje će se svi vozači natjecati u nekoliko disciplina. Neke od disciplina su Vespa 402 Street Race & Vespa 42 Slow Race te brojne druge.

U popodnevnim satima, svi prisutni vozači Vespe i članovi kluba okrijepit će se u zadarskom restoranu Groppo na Poluotoku nakon čega će u večernjim satima zabavu nastaviti na Vespa Partyju u kafiću „Porta” gdje će se uz pristupačne cijene pića za sve prisutne dodjeljivati pohvalnice i zahvale svima koji su sudjelovali u susretu te koji su doprinijeli njegovanju simpatija prema motoru Vespa i društvu ljubitelja Vespe.

Posljednji dan susreta, 25. rujna, svi sudionici susreta oprostit će se na jutarnjoj kavi u spomenutom kafiću MG, te će organizatori 7. susreta Vespa kluba u Zadru svoje prijatelje, koji su na ovaj susret došli iz drugih krajeva Hrvatske, pozdraviti i zahvaliti im na sudjelovanju.

Cijena kotizacije za sudjelovanje na susretu iznosi 150 kuna, a uključuje tradicionalne poklone, ulaz u muzej te hranu i piće.

Svi ljubitelji i vlasnici ovog simpatičnog vozila pozvani su na 7. susret Vespa kluba Zadar kako bi se dobro zabavili u ugodnom društvu te uveličali ovaj zanimljivi događaj u Zadru.