Apolitični

7. Business Café Dalmacija, Šibenik

Najpopularnije druženje malih poduzetnika i onih koji to žele biti, Business Café, po prvi puta dolazi i u Šibenik uz podršku Grada Šibenika.
Ovo specifično i zanimljivo druženje će se održati 28. 9. u 18 h u Tvrđavi Barone u Šibeniku.
Predavači:

Hrvoje Bujas – poznati poduzetnik, čovjek iza CrnoJaje.hr
Borna Škornjak – predsjednik Udruge StartUp Šibenik
Anita Šupe – popularna nutricionistkinja, autorica knjiga Istine i laži o hrani i prve hrvatske LCHF kuharice
Nenad Tatarinov – generalni direktor D-Resorta Šibenik
Ulaz je besplatan ako prethodno ispunite prijavnicu na https://goo.gl/forms/RImq7epYdzm5YLIz2

7. Business Café Dalmacija, Šibenik

Prisjetimo se ŠTO JE BUSINESS CAFÉ?
Business Café su organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati svaka dva mjeseca, utorkom, srijedom ili četvrtkom, ovisno o gradu, od 18 do 21 h. U goste pozivamo uspješne lokalne poduzetnike i s njima razgovaramo o njihovom putu, kako su uspjeli, što su pogriješili, što su naučili, što bi nam savjetovali. Nakon razmjene iskustava, savjeta, znanja i informacija slijedi organizirani i neformalni networking s ciljem sklapanja poslovnih prijateljstava i kontakata.

Neki kažu da smo postali pokret, neki da smo već institucija, neki da smo kinder jaje za odrasle, neki čak i misle da nas treba propisati kao obaveznu terapiju. Mnogi planiraju svoje poslovne obveze i putovanja prema terminima naših događaja, a svi koji su ikad bili slažu se da je neopisivo dobra atmosfera koja ih nosi još danima i danima nakon evenata.

Sve je počelo 2011. u Zagrebu, spontano, nakon informacije da se 57% poslova na ovim prostorima sklapa uz kavu. Ušavši u šestu godinu poslovanja Business Café i dalje uspješno šalje dvije poruke:

1. NISMO SAMI – kad pokrećemo i vodimo vlastiti biznis, svi prolazimo iste uspone i padove
2. MOGUĆE JE USPJETI I SADA I OVDJE – na našim prostorima, unatoč svemu i svima, što priče gostiju Business cafe uvijek iznova potvrđuju

Uz vlastite evente u Zagrebu i Beogradu u Sloveniju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Vojvodinu i ostatak Hrvatske poslovanje je prošireno prodajom licenci. Održano je više od 100 evenata u 6 zemalja, predstavljeno više od 300 poduzetničkih priča, a više od 10 000 posjetitelja sklopili su više od 10 milijuna eura poslova međusobno.
Danas nas čak pozivaju i da gostujemo na drugim eventima i simuliramo Business Café ili/i održimo networking igru ili/i kratko predavanje o važnosti i moći networkinga.
Business Café nije samo najpopularnije druženje poduzetnika na prostorima JI Europe. Nastao je pokret, stvorila se zajednica drugačijih poduzetnika.