Apolitični

2. Romantična noć u Ninu

U najromantičnijoj destinaciji Europe, mjestu Nin, ove subote, 20. kolovoza, s početkom u 20:30 sati, održat će se druga po redu Romantična noć koja će staru povijesnu jezgru grada pretvoriti u romantični ambijent te potaknuti atmosferu zbog koje je Nin i zaslužio laskavu titulu.
Nakon što je organizacija European Best Destinations grad Nin proglasila najromantičnijom destinacijom Europe, Turistička zajednica grada Nina i ove godine sprema romantičnu večer koju će svi prisutni još dugo pamtiti po pregršt ljubavi i romantičnih gesta kojima će grad Nin obilovati.
Romantični doživljaj, koji za sve stanovnike mjesta te za sve posjetitelje i goste priprema grad Nin, bit će upotpunjen bogatim programom te zanimljivim nagradama. Svi prisutni mladići i muškarci, svojim će voljenim djevojkama, ženama ili majkama moći pokloniti ružu te tako sudjelovati u pravoj romantičnoj priči koju organizira grad Nin. Naime, kostimirana vila na ulicama Nina prodavat će ruže, a kako je svaka ruža dobitna, osim romantične geste, vlasnice ruža očekuju i brojne nagrade. Svi prisutni zaljubljeni i romantični gosti svoje će uspomene moći vječno zadržati u srcima i pamćenju, ali ih i u obliku fotografije obilježiti na zidu impresija i uspomena koji će se nalaziti kod Donjih gradskih vrata.

Romantična noć


Najzanimljiviji elementi romantične večeri za koje su se pobrinuli iz organizacije su brojne tzv. klupe ljubilice te mjesta za ljubljenje koja će brojne zaljubljene parove potaknuti na razmjenu nježnosti i sudjelovanje u ovoj nadasve pozitivnoj i osjećajnoj manifestaciji.
Budući da je grad Nin prvenstveno povijesni grad ni taj segment neće biti zanemaren, pa će turiste tako na ulicama pozdravljati brojne poznate ličnosti vezane uz povijest samoga grada, poput Grgura Ninskog, kneza Branimira ili književnika Petra Zoranića.
Zabava će biti upotpunjena i koncertnim dijelom koji će se odvijati na Višeslavovom trgu te vatrometom koji je predviđen u 22 sata.


Svi romantične duše te one koje će to tek postati pozvane su u Nin ove subote da svojim emocijama upotpune ovu zanimljivu manifestaciju te postanu dio jedne velike romantične uspomene.