Apolitični

17. Moto susret MK Omiški gusar za vikend na velikoj plaži

MK „Omiški Gusar” i ove godine organizira svoj tradicionalni međunarodni moto susret. 17. moto susret održava se na omiškoj plaži ovog vikenda, od 22. – 25.rujna 2016.

Već u četvrtak u popodnevnima satima počelo je lagano zagrijavanje s glazbom s razglasa i dobrodošlicom za prve mote goste Omiša, a navečer se održala standardno odlična tamburaška zabava u šatoru na plaži. Naravno, bilo je šta god za popit i pojest

17. Moto susret MK Omiški Gusar

PETAK

10:00 – Panoramska vožnja velikim brodom uzduž lipe omiške rivijere… ako ne bude nevere..
15:00 – Karavana „Za život” i Demo Team uz pomoć MUP-a PP Omiš održat će prezentaciju sigurne vožnje i organizirat poligon spretnosti. Sve će se dešavat na parkingu isprid gusarskog „Club House” uz dobru glazbu. Vidio se isprid kluba u velikom broju, pa ćete saznati ostatak priče na licu mista!
20:00 – početak zabavnog programa – rock glazbena večer – bendove objavljujemo za koji dan… Naravno, bit će i golišave štanga teta koje će pokazati svoje plesno umijeće… ko zna šta će sve još pokazat…!
02:00 – Fajront muzičkog dijela programa… i početak off-programa u plićaku i na plaži..

SUBOTA:

12:00 – Moto igre… malo ćemo se kupat, bacat, veslat, potezat…
15:00 – Defile! Laganini (penzija) vožnja, pa ćemo svi čoporativno udrit po fažolu! A posli se nemojte igrat vatrom..
20:00 – Početak subotnjeg muzičkog programa – dakuće nego rock glazbena večer… i opet one golišave štanga tete i vrući ples…

SVETA NEDILJA:

04:00 – This is The End… Kraj glazbenog programa… i početak off-programa po želji…
08:00 – Kavica – kolačić i šta li već bude i ispraćaj gostiju uz dobre želje za sritan put kući!