Apolitični

13TH ZAGREB INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL

Trinaesti po redu Zagreb International Blues Festival održat će se od 22. do 25. studenog 2022., i u četiri festivalska dana, na tri zagrebačke lokacije, dovodi ukupno devet vrhunskih blues izvođača.

U četvrtak 24.11. na glavnoj večeri festivala u klubu Hard Place svoj nastup održat će član ”Blues kuće slavnih” – legendarini britanski blues gitarist i pjevač NORMAN BEAKER sa svojim bendom. Ulaznicu u pretprodaji možete kupiti u Hard Place-u i Dirty Old shopu te online na Entrio.hr i CoreEvent. Na dan koncerta, cijena ulaznice iznosi 70 kuna.

U petak 25.11. na završnoj večeri festivala u zagrebačkom klubu Booze & Blues nastupit će band VENI VIDI WHISKEY iz Kotoribe, koji promoviraju svoj EP ”Between the Rivers”, a nakon njih će nastupiti sjajni ZACK DUST sa svojim bendom koji iako potječu iz Varaždina, veliki dio svoje karijere realiziraju u Americi. Ulaz slobodan. Hrvatske blues snage, Dobri duh rock’n’rolla i Spona Vas pozivaju na 13th Zagreb International Blues Festival – četiri dana dobre zabave uz vrhunski blues!

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: Pixabay