Apolitični

11 zvijezda elektroničke glazbe za prve sate 2023.

Ovo je jedan od rijetkih događaja u Europi koji će posjetiteljima omogućiti vrhunsku zabavu i nezaboravne trenutke od novogodišnje noći i prvog dana Nove

Prvi sati u 2023. godini donose nam jedinstveni party koji nas vodi na nesvakidašnje, višesatno glazbeno putovanje. Spektakularni We Love Sound, jedini događaj ovakvog tipa u Hrvatskoj, nosi ime A New Dawn, a očekuje nas u zagrebačkoj HALI, 1. siječnja od 02 sata te se nastavlja kroz cijeli prvi novogodišnji dan.

Cjelodnevno uživanje u glazbi i plesu predvodit će talijanska DJ zvijezda Roberto Capuano te ona regionalna Marko Nastić čiji su techno ritmovi najljepša uvertira za prve sate, ali i najava novih zabavih dana i mjeseci u 2023. godini. Ovo je jedan od rijetkih događaja u Europi koji će posjetiteljima omogućiti vrhunsku zabavu i nezaboravne trenutke od novogodišnje noći i prvog dana Nove.

Yoshitaca je japanski glazbeni umjetnik odrastao u Berlinu. Redoviti je gost brojnih plesnih podija uz bok s najvećim međunarodnim umjetnicima, a njegov stil glazbe i nastupa omiljen je diljem svijeta. 

Glazbenom će spektaklu posebnu čar bez sumnje dati prostor HALE koji je veći od 1800 m2, visine sedam metara. U njemu je obrađeno i ugrađeno više od 400 elemenata za akustiku. Ima izvrstan sistem ventilacije i opremljen je s jednim od najboljih sound i light sistema u Hrvatskoj.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Promo